Algemeen

Zeelandhof het Stuyvesant is een kleinschalig en gemoedelijk chaletpark.
Op dit park vindt u comfortabele chalets bedoeld voor recreatief gebruik, allen gelegen op ruime kavels van 220 tot 300 m2.Oostendehoeve

Het zijn 4 en/of 6 persoons ‘hoevechalets’ in verschillende types, geïnspireerd op de originele Zeeuwse boerderijen van vroeger. In totaal komen er op Stuyvesant zo’n 150 van deze comfortabele hoevechalets te staan.

Naast deze karakteristieke vakantieverblijven vindt u op het park veel groen, een leuke speeltuin voor de kinderen, een dierenweide met schapen, een vijver en een hertenkamp.

Rustige ligging
De ligging van Stuyvesant is mooi en rustig, pal aan de zeedijk van de Westerschelde, zo’n 2 km buiten het Zeeuwse dorpje Baarland. Vanaf het chaletpark is het slechts enkele minuten lopen tot de dijk, waarachter het Scheldestrandje ligt. In de mooie omgeving van het park, aangewezen als Nationaal Landschap, vindt u vooral rust en ruimte. Over de ontelbare dijken die er hier zijn kunt u prachtig wandelen en fietsen! En ook als u een dagje uit wilt, zijn er vele mogelijkheden!

Comfortcamping Scheldeoord is de naast Stuyvesant gelegen gezellige familiecamping met o.a. een supermarkt, binnen- en buitenzwembad, diverse speeltuinen, een tennisbaan en een horeca met café, restaurant en snackbar. Eigenaren van een chalet op Stuyvesant kunnen kosteloos gebruik maken van al deze faciliteiten! Niet alleen in uw eigen comfortabele chalet, maar ook daar buiten bent u dus van alle gemakken voorzien en kunt u op diverse manieren heerlijk ontspannen en genieten!

Er is dus voor elk wat wils! Niet alleen op het park zelf, maar ook in de directe omgeving. Daarom zien we hier zowel gezinnen met jonge kinderen die er graag op uit gaan, de actieve senior die hier komt fietsen als de rustzoeker die vooral geniet van de rustige omgeving van Stuyvesant.

Voordelen:
Een eigen vakantiewoning op Hof Stuyvesant biedt u o.a. de volgende voordelen:

  • de Westerschelde,  zeedijk en het Scheldestrandje op slechts enkele minuten lopen;
  • genieten op elk door u gewenst moment;
  • veel fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving;
  • verblijven op een goed verzorgd en groen familiepark;
  • gelegen aan de Zeeuwse kust, maar op een rustige plek;
  • gebruik van de faciliteiten als zwembad op de naast het park gelegen Comfortcamping Scheldeoord, zonder extra kosten;
  • centraal gelegen in Zeeland, en daardoor een prima uitvalbasis voor uitstapjes.

Zelf de voordelen van een comfortabele vakantieverblijf op Stuyvesant ontdekken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Stuyvesant (22)

Wat zijn de kosten?
Koopt u een chalet op Stuyvesant, dan bent u eigenaar van uw eigen comfortabele recreatiewoning! De grond blijft echter eigendom van het chaletpark. Jaarlijks dient u daarom te betalen voor het gebruik van uw jaarplaats. Voor 2019 is dit € 2.855.

Voor dit bedrag kunt u met het hele gezin (maximaal 6 personen), 365 dagen per jaar, volop genieten van uw eigen chalet!
Verder is dit o.a. inclusief:
– zwemmen in het binnen- en buitenbad
– het gebruiken van de tennisbaan
– meedoen met de activiteiten van het animatieteam
allen te vinden op Camping Scheldeoord.

Er zijn geen verdere kosten meer voor bijvoorbeeld het afvoeren van het huisvuil en parkeren.

Energie
De chalets zijn aangesloten op het drinkwater, aardgas, riolering en CAI. Éen keer per jaar worden de meterstanden opgenomen en ontvangen eigenaren een afrekening voor het gebruik van water (vanaf 6m3), gas en elektra.

Honden
Honden zijn er toegestaan op het park. Maximaal 2 per chalet/reservering.