Omgeving

De authentieke hoevechalets passen perfect in de nabije omgeving van het park, het prachtige gebied van de ‘Zak van Zuid-Beveland’. Een Nationaal Landschap dat behoort tot één van de oudste polderlandschappen van Nederland, waar de eeuwenlange strijd tegen het water heeft geresulteerd in een afwisselend en uniek landschap vol kronkelige dijken.

Het is een omgeving die vooral authenticiteit en rust uitademt. Een gebied dat het beste verkend kan worden per fiets of te voet, dankzij de vele fiets- en wandelroutes die lopen door de pittoreske dorpjes, langs historische boerderijen en over de prachtige bloemdijken.

Ontdek Zeeland

Zeelandhof het Stuyvesant is door haar centrale ligging ook een perfecte uitvalsbasis voor diverse uitstapjes, naar bijvoorbeeld de historische steden Goes en Middelburg maar ook bijvoorbeeld Brugge of de indrukwekkende Stormvloedkering met bijbehorend Deltapark Neeltje Jans. Zeeland schikt zich tevens voor prachtige wandel– en fietsliefhebbers.

Goes

Goes is een historische stad met gezellige winkels. Naast de mooie kerken, de gezellige markt en het mooie stadshaventje is er in Goes regelmatig iets te beleven. Elke dinsdag- en zaterdag is er markt. Goes ligt op ca. 15 kilometer van Baarland.

Goes (foto: bron VVV Zeeland)

 

 

Yerseke

Wilt u verse oesters eten? Yerseke is bij uitstek dé Zeeuwse plaats om verse vis te proeven. U kunt een bezoek brengen aan een visrestaurant of een rondleiding boeken bij een oesterput en echt Zeeuws Mosselbedrijf. Het vissersdorp Yerseke ligt op ca. 20 kilometer van Baarland.

Mosselman (beeld van Bestemminginbeeld.nl)Mosselen Yerseke

 

 

 

 

Antwerpen

Bent u op zoek naar een dagje shoppen, cultuur proeven of Bourgondisch genieten? De historische stad Antwerpen in België, is slechts 50 minuten rijden, met de auto, vanaf Baarland. Bekijk hier de website van Visit Antwerpen voor actualiteiten, tips en evenementen.

Dichtbij

Houdt u het liever dichterbij huis ga dan terug in de tijd met de historische Stoomtrein Goes-Borsele. Of ga direct over de zeedijk vissen. Je mag hier met maximaal 2 hengels zonder vergunning vissen. Ook kun je hier heerlijk op de dijk wandelen, uitwaaien en genieten van de grote voorbij varende schepen of van de zeehonden die u kunt zien op de zandplaten die bij laag water vrijkomen.

Hof Stuyvesant aan het strand